Piesa pe tziganeste

Sasto ghes gandima me

Cai jiau me cana merau

Con avela manţa-ote

Ando pu cana me jiau

//: Ci camau te pabuau

Paşo Del camau te-aşeau

Ande lesco raio opră //:


Traducerea:

Stau adesea si ma gandesc

Ce voi face cand voi muri

Voi merge in ceruri sus

Sau voi merge jos in iad

//: Nu vreau sa ard

Langa Dumnezeu vreau sa stau

Sus in raiul Sau //:

Versetele Favorite
Salutare prieteni!
Asa cum ziceam, ar fi fain sa publicam versetele pe care le-am impartasit sambata...asa ca va invit sa vi le postati fiecare. :)

"Cat pentru mine, fericirea mea este sa ma apropii de Dumnezeu: pe Domnul Dumnezeu Il fac locul meu de adapost, ca sa povestesc toate lucrarile Tale." (Psalm 73:28)

Doris

Psalmii 32:8 "Eu - zice Domnul - te voi învăţa, şi-ţi voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfătui, şi voi avea privirea îndreptată asupra ta."


Emy

Matei 5
13 Voi sinteti sarea pamintului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iaras puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decit sa fie lepadata afara, si calcata in picioare de oameni.
14 Voi sinteti lumina lumii. O cetate asezata pe un munte, nu poate sa ramina ascunsa.
15 Si oamenii n-aprind lumina ca s-o puna supt obroc, ci o pun in sfesnic, si lumineaza tuturor celor din casa.
16 Tot asa sa lumineze si lumina voastra inaintea oamenilor, ca ei sa vada faptele voastre bune, si sa slaveasca pe Tatal vostru, care este in ceruri.
Subiect intalnire de grup de sambata 6 martie
Sambata dupa cum am stabilit de intalnim la ora 5.

Subiectul este felul in care ne vorbeste Dumnezeu prin Biblie. Asa ca va rog pe fiecare sa pregatiti cel putin un verset, pasaj preferat din Biblie si explicatia de ce acel verset, pasaj este preferatul vostru si cum v-a vorbit Dumnezeu prin acel verset, pasaj....ce il face sa fie el unul din versetele sau pasajul preferat din scriptura.

Am scris de azi subiectul ca sa reusiti toti sa citit pe blog :)

Domnul Isus cu voi,
Emy
Nu vreau să fiu îngrijorat! (20 de trepte ale biruinţei)

1. De ce să spun că nu pot, când Biblia îmi spune că pot totul în Hristos, care mă întăreşte (Filipeni 4:13)?
2. De ce să-mi fac griji pentru toate nevoile mele, când ştiu că Dumnezeu îmi împlineşte toate nevoile prin bogăţia şi gloria în Isus Hristos (Filipeni 4:19)?
3. De ce să mă tem, când Biblia îmi spune că Dumnezeu nu m-a înzestrat cu un duh de frică, ci cu unul de putere, de dragoste şi de chibzuinţă (2 Timotei 1:7)?
4. De ce să fiu lipsit de credinţa de a trăi pentru Hristos, când Dumnezeu mi-a împărţit o măsură de credinţă (Romani 12:3)?
5. De ce să fiu slab, când Biblia spune că Domnul este tăria vieţii mele şi că voi rămânea tare şi voi face mari isprăvi fiindcă îl cunosc pe Dumnezeu (Psalmul 27:1; Daniel 11:32)?
6. De ce să-l las pe Satana să guverneze asupra vieţii mele, când Domnul, care este în mine, este mai mare decât cel ce este în lume (1 Ioan 4:4)?
7. De ce să accept înfrângerea când Biblia spune că Dumnezeu mă poartă întotdeauna în carul Său de biruinţă (2 Corinteni 2:14)?
8. De ce să fiu lipsit de înţelepciune, când Hristos a fost făcut înţelepciune pentru mine şi Dumnezeu mi-o dă, cu mână largă, când i-o cer (1 Corinteni 1:30; Iacov 1:5)?
9. De ce să fiu mâhnit când pot să mă gândesc în inima mea la bunătăţile şi îndurările lui Dumnezeu (Plângerile lui Ieremia 3:21-23)?
10. De ce să-mi fac griji şi să mă frământ, când pot arunca asupra Lui toate îngrijorările mele (1 Petru 5:7)?
11. De ce să mă plec sub jugul robiei, când ştiu că libertatea este acolo unde se află Duhul Domnului (Galateni 5:1)?
12. De ce să mă simt condamnat, când Biblia îmi spune că nu este nici o osândire pentru cei ce sunt în Hristos (Romani 8:1)?
13. De ce să mă simt singur, când Isus mi-a spus că El va fi mereu cu mine, că nu mă va lăsa şi cu nici un chip nu mă va părăsi (Matei 28:20; Evrei 13:5)?
14. De ce să mă simt blestemat sau victimă a ghinionului, când Biblia îmi spune că Hristos m-a răscumpărat din blestemul Legii pentru a putea primi Duhul făgăduit (Galateni 3:13,14)?
15. De ce să fiu nefericit, când pot, asemeni lui Pavel, să fiu mulţumit cu starea în care mă găsesc (Filipeni 4:11)?
16. De ce să mă simt fără valoare, când Hristos a fost făcut păcat pentru mine pentru ca eu să fiu neprihănirea lui Dumnezeu în El (2 Corinteni 5:21)?
17. De ce să mă simt lipsit de apărare, când ştiu că nimeni nu poate fi împotriva mea dacă Dumnezeu este pentru mine (Romani 8:31)?
18. De ce să mă simt derutat, când Dumnezeu este un Dumnezeu al păcii şi unul care ne îngăduie să cunoaştem toate lucrurile prin Duhul Său (1 Corinteni 14:33, 2:12)?
19. De ce să mă simt un înfrânt, când sunt mai mult decât biruitor prin Hristos (Romani 8:37)?
20. De ce să las să mă apese tulburările vieţii, când pot avea curaj ştiind că Isus a biruit lumea, cu necazurile ei (Ioan 16:33)?
Neil T. Anderson - Biruinţă asupra întunericului
Sper să vă ajute oridecâteori aveţi îndoieli...
şi uite o melodie ce-mi venea în minte şi se potriveşte...(singurul loc în care am găsit-o pe youtube...ideea îi piesa în sine nu reprezentaţia):
  • Abonare prin e-mail la postari

    Enter your email address:

    Delivered by FeedBurner

    Persoane interesate

    toateBlogurile.ro