Salata de Lene condimentata
Da stiu..deja sunteti curiosi..va intrebati ce`i cu titlu asta oare? :) Pai, cu ce sa incep eu oare? De foarte mult timp sufar de o boala crunta, numita lene si sincer, nu mi`e usor sa scriu asta.E o lene care se manifesta in special cand vad carti sau caiete de Drept si stiu ca ar cam fi cazul sa ma apuc de invatat.Se spune ca atunci cand nu ai niciun chef de invatat, pur si simplu trebuie sa iei caietul in mana si sa incepi sa citesti.Cheful vine pe parcurs.Care ati mai dat si duma asta? Intrebarea mea este..cum puteti sa cititi ceva ce nu va place?
As vrea sa va spun ca demult timp incerc sa ma gandesc cum sa fac sa`mi placa ceea ce ar trebui sa studiez.Cred ca raspunsul e urmatorul: Trebuie sa incerc sa aflu voia Domnului in viata mea..si mai ales voia Lui in ceea ce priveste ocupatia mea in viitor.Cred ca daca iti propui ceva si vrei sa lupti pentru acel ceva, Dumnezeu iti da puterea si intelepciunea necesara pentru a face totul spre slava Lui.Poate voi ramane uimita cand voi constata ca incepe sa`mi placa, pe masura ce studiez si incep sa ma preocup serios de tot ce inseamna stiinta asta care valorifica DREPTATEA.Problema este ca eu condimentez aceasta lene pe zi ce trece cu amanare, cu necredinta ca as fi in stare sa fac lucruri mari pentru El, cu teama ca nu am inteligenta necesara pentru a studia atata amar de materie, mai exact cu kilograme de piper, ceea ce face ca aceasta mega-extra-salata de Lene sa fie imposibil de gustat si de suportat.Cred ca acest Dumnezeu minunat si incredibil de mare va adauga la salata mea de lene, bucati proaspete de vointa, de crestere spirituala, de apreciere, de iubire, presarate cu binecuvantari ceresti si pamantesti.Apoi isi va intinde mana Lui buna si noul amestec va crea salata perfecta.Viata va incepe sa aiba gust.
Avem un Dumnezeu mare, care are pregatit ceva pentru fiecare dintre noi, dar trebuie sa incepem sa ne mobilizam si noi. Deci, ce zicetzi? Punem de`o salata? :) Fi`tzi binecuvantatzi!
0 Responses

Trimiteți un comentariu

  • Abonare prin e-mail la postari

    Enter your email address:

    Delivered by FeedBurner

    Persoane interesate